Hide & See

Hide & See erbjuder personliga aktiviteter där du får uppleva djur och natur på nära håll i djurens naturliga miljö. Vår stora aktivitet under sommarhalvåret är björnskådning under långa ljusa sommarnätter i Norrbotten. Tillgänglighetsanpassat.

I år har nya björnar hittat till vårt gömsle, vilket gläder oss extra mycket. Björnen visar sig främst nattetid. Det ger dig chansen att se den ståtliga brunbjörnen i sin naturliga miljö under hela ljusa sommarnatten hos oss.
Du skådar från ett av, enligt gäster som besökt oss, Europas absolut bekvämaste gömslen - en timring på 25 kvm med bäddade sängar, matplats och inomhustoalett.
Vår kunniga guide är med under hela skådningen för information och service. Varje gäst har en egen skådningsfåtölj, separat fotobord som inte påverkas av övriga gästers rörelser, eget skådningsfönster och fotolucka.
Aktiviteten startar med en gemensam måltid på Treehotel restaurang i Harads. Under kvällen serveras tilltugg i gömslet och vi avslutar med gemensam frukost.
Från gömslet skådar du in i den vilda naturen och har chans att förutom björn även se grävling, räv, kungsörn och havsörn, mård, och givetvis våra roliga vänner korparna som kan bjuda på show i väntan på björnen.
Aktiviteten är tillgänglighetsanpassad så att alla ska kunna ta del av vår härliga natur på samma villkor.
Under hösten erbjuder vi älglock, vi har även ett tillgänglighetsanpassat locktorn. Vintertid är det örnskådning från samma gömsle som vi använder till björnskådningen. Vi har också isfiske, naturupplevelser och älgskådning vintertid. För mer information om oss och våra aktiviteter, se hemsidan. Vi erbjuder även presentkort.


Hide & See
Nedre Svartlå 29
96198 Boden
0705759973